2

Maak een goede eerste indruk
met een pakkende huisstijl

Het beeldmerk en de huisstijl zijn bepalend voor een goede eerste indruk naar je klanten toe. Het ligt in lijn met de visie die jij voor ogen hebt en past bij het doel dat je jezelf hebt opgesteld.

Wij ontwerpen doeltreffende uitingen die passen bij jouw communicatiestrategie en hierdoor zorgen voor een hogere attentiewaarde. Een goed doordacht ontwerp straalt je kernwaarden uit: wie ben je en sta je voor.

Dat gaat dus veel verder dan alleen een leuk logo. Alle reden dus voor een professionele aanpak.

Ontwerp huisstijl (inclusief social media)

We geven vorm en kleur aan jouw (online) identiteit en ontwikkelen een logo wat bij je past. Uiteraard houden we rekening met de toepasbaarheid van je logo, zowel voor online als offline gebruik.

Je logo wordt volledig in vector ontworpen. Dat betekent dat jouw logo altijd haarscherp is, op een visitekaartje maar ook op een spandoek!

We ontwerpen je huisstijl volledig op maat. Standaard wordt je huisstijl ontworpen inclusief alle reguliere huisstijldragers zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen én uitingen voor op Facebook, Twitter, LinkedIn en Google.

Uiteraard verzorgen we ook jouw drukwerk

Indien gewenst verzorgen we ook het drukken van jouw huisstijl of andere reclame uitingen, of het nu gaat om visitekaartjes, briefpapier of enveloppen. Maar ook voor flyers, brochures, spandoeken en voor (exclusief) drukwerk op maat lopen we graag warm.

We adviseren je graag over de verschillende druktechnieken en papiersoorten om samen te zorgen voor een indrukwekkend eindresultaat. Bekijk een overzicht van recent drukwerk in ons portfolio.

Samen brainstormen? Maak een afspraak!

Als ondernemer of marketeer bruis je vaak van de ideeën. Samen met jou voeren we ze uit. Maak een afspraak en drink eens een kop koffie, thee of een biertje met ons mee.

Samen brainstormen?

V
)
=
/

Nader kennis maken en even lekker brainstormen over je huisstijl, website, webshop
of maatwerk applicatie? We staan overal voor open en denken graag met je mee!

Koffie en thee wordt vers gezet, fris en bier liggen koud. En komt het
overdag niet uit, dan spreken we 's avonds af!


0570 - 75 65 64

(support buiten openingstijden 06 22 966 693)

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur
of laat hieronder je gegevens achter:

6
Beste Bureau Keuze
© ThinkFresh 2003 - 2017 - Contact - Sitemap - Disclaimer